Dzisiejszy nabytek馃挅馃槏to autograf Pana Charlesa Daigneault. urodzi艂 si臋 w kanadyjskim Saint - Jean - sur - Richelieu. Kilka lat temu
mi艂o艣膰 sci膮gne艂a go do Polski. Teraz mieszka wraz z rodzin膮 w Krakowie.
Z wykszta艂cenia technik - mechanik rolniczy, obecnie pracuje, jako
specjalista ds. exportu i jako wsp贸艂w艂asciciel zarz膮dza w艂asn膮 firma.
Pierwsz膮 potraw膮, kt贸r膮 w艂asnor臋cznie przygotowa艂, jak na Kanadyjczyka
przysta艂o, by艂… syrop klonowy. Jego kulinarnym marzeniem jest
prowadzenie warsztat贸w, uczenie m艂odziezy sztuki gotowania. Charles
nigdy nie korzysta z wagi kuchennej i miarki, gotuje z prawdziwa
fantazj膮, tylko na wyczucie. Autorytetem jest dla niego kanadyjski
kucharz Jean Soulard.
DEDYKACJA:TAK,,DLA SAMANTY''
AUTOGRAF:ORYGINALNY 馃槝
Zdobyty poprzez wys艂anie e-mail :
ada@ginal-zwolinska.pl
Brak komentarzy:
Prze艣lij komentarz